Skip directly to content

Hvalpe på vej

Hvalpene er nu 8 uger gamle og på vej ud i verden.

Se også: http://homburg.dk/content/ronja-ii-kuld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronja og Stella (Kiel Tyskland)

Charlie (lyserød Ølstykke) slås med Luffe (Odense)

 

Lucky (Frankrig)

Freya (Esbjerg)

Tilde (Uggerslev)

 

Cille (Horsens), Lucky og Luffe

Kafka (Bliver hos mor)

Se også galleri: http://homburg.dk/content/ronja-ii-kuld

De  spiser, trives, slås. De har været ude i sneen og ser ud til at nyde at hoppe rundt et stykke tid - før de søger ind igen. Den store han er - stor og frisk. Det er ham der står yderst til højre på billederne, hvor de står op ad vinduet og kigger ud på Peter, der skovler sne. Han laver nogle meget sjove hop, når han skal ud ad døren. Han har tydeligvis styr på det hele. Stella er meget aktiv - hun viser sig at være fuld af energi - det er oftest hende, der kommer ud ad døren, kaster sig over de andre, hun ser meget glad ud. 

Den lille som skal til Ølstykke er meget nuttet og også aktiv .

Den store han Luffe er - robust og frisk. Det er ham der står yderst til højre på billederne, hvor de står op ad vinduet og kigger ud på Peter, der skovler sne.

 

 

 

Der spises i nyfalden sne

 

1.12.12

4 uger - de spiser udblødt hvalpefoder med A38, torskerogn. Tisser en del på aviserne. Løber omkring og logrer med de små haler. De kigger på vores ansigter og kommer hen for at hilse. Idag var de udendørs for første gang. 

e

26.11.12

Hvalpene er nu 3 uger gamle og har tilsammen taget 8 kg på. De har åbnet deres øjne og er begyndt at løbe - lidt usikkert- omkring, slås lidt . Tænderne er på vej ud. De er meget søde. De har nu fået en større legeplads med en tæppebelagt soveafdeling. Imorgen skal de have deres første hvalpefoder. Her følger nogle billeder fra sidste week-end, da de var 2 uger gamle:

 

Søndag d. 4.11.12 fødte Ronja 8 hvalpe, 6 tæver. Det er planen løbende at lægge billeder, vægt på de små m.m. ind her. Se iøvrigt billeder af kuldet fra januar 2011 under diverse. 

Hvalpenes far Rex- stambogsført i Dansk Kennel Klub. Se stambogs-bladet under billeder af Ronja og Rex. http://homburg.dk/content/ronja-hvalpe-og-rex

Ronja på Bornholm 14 dage før hvalpene kom.